Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Іноземні студенти зґвалтували 25-річну українку

Немає слів...

Фото newsone.ua

Іноземні студенти зґвалтували 25-річну українку

Кричущий випадок трапився в Сумах...

У Сумах двоє іноземних студентів місцевих вишів зґвалтували 25-річну дівчину.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, із заявою про злочин до поліції звернулась сумчанка, яка повідомила, що її 25-річну доньку зґвалтували невідомі, інформує УНІАН.

Поліцейські відразу розпочали пошуки зловмисників. Співробітникам управління карного розшуку поліції області та співробітникам відділу кримінальної поліції Сумського районного управління поліції, аби встановити та розшукати зловмисників, які скоїли особливо тяжкий злочин, знадобилось менше доби.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили, що злочин скоїли двоє іноземців, які навчаються у сумських вишах. Одному з них 22 роки, другому – 20.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили, що злочин скоїли двоє іноземців, які навчаються у сумських вишах. Одному з них 22 роки, другому – 20», – йдеться у повідомленні.

Слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Читайте також: Роман Яремчук: «Краще б ми взяли три очки, ніж я забив гол...».

Telegram Channel