Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У меню – чебуреки і пиво: росіянин посміявся з фальшивого Макдональдса в Криму

Росія окупувала Крим, ввівши на півострів своїх військових й організувавши в березні 2014 року псевдореференду.

Фото УНІАН.

У меню – чебуреки і пиво: росіянин посміявся з фальшивого Макдональдса в Криму

Справжній Макдональдс закрили через санкції

Приїжджий росіянин розповів про враження від походу у фальшивий Макдональдс у Сімферополі, який відчинили на місці старого у зв’язку з санкціями проти РФ за окупацію українського півострова.

Найбільше туристів вразило у меню пиво у закладі, що було розраховане на дитячу аудиторію

Враження росіянин виклав у блозі Яндекс: Дзен.

«Крім звичайного меню, там ще готували чебуреки і навіть наливали пиво – такого я точно не очікував! Основне меню точно повторює асортимент звичайного «Макдака». Єдина відмінність – це назва місцевих бургерів і відсутність звичного логотипу. Замість класичної жовтої «М» на червоному фоні, на всіх упаковках красувалася якась незрозуміла емблема», – написав турист.

Що ж до назв, то їх адміністрація закладу змінила. Наприклад, «Біг тейсті» там назвали «Авто Гриль». Росіянин пояснив, що всі страви з меню є й у звичайному «Макдональдсі», але ціни у Криму «вищі».     

«До речі, у підробному «Макдональдсі» теж продавалися чебуреки. У Криму ця їжа має попит, тому і ці хлопці вирішили підтримати місцевий тренд. Думаю, Рональд Макдональд – клоун з оригінального Макдональдса, помер би від сміху, якби це побачив», – поділився росіянин.

Та найбільше туристів вразило у меню пиво у закладі, що було розраховане на дитячу аудиторію: «Причому виявилось, що пиво було популярним товаром. І в підробленому «Макдональдсі» із задоволенням відпочивали дорослі мужики, не поспішаючи випивали холодне «світле».

Реклама Google

Нагадаємо, Росія окупувала український Крим, ввівши на півострів своїх військових й організувавши в березні 2014 року псевдореферендум про його самовизначення. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% жителів півострова висловились за приєднання Криму до РФ.

20 лютого 2014 року Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму. 18 березня 2014 року в Кремлі було підписано так званий «договір» про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя. Країни Заходу не визнали анексію Криму і ввели санкції проти Росії.

Читайте також: На Одещині величезна рибина втопила рибалку

Джерело: УНІАН
Telegram Channel