Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Бійці ДСНС врятували дядька, який загруз у болоті

Добре, що добре закінчилося...

Фото ДСНС України.

Бійці ДСНС врятували дядька, який загруз у болоті

Рятувальників покликав небайдужий чоловік, який почув крик бідолашного

На Житомирщині бійці ДСНС врятували чоловіка, який опинився у болоті й не міг звідти вибратися самостійно, інформує ДСНС України.

Сьогодні, 3 вересня, до малинських рятувальників примчав чоловік і повідомив, що прямуючи повз озера, він почув клич людини. Підійшовши ближче, громадянин побачив, що у болоті між двома водоймами, до поясу в багнюці, знаходиться чоловік, який благає про допомогу. Зрозумівши, що самотужки йому людину не врятувати, небайдужий чоловік відразу ж кинувся до пожежної частини.

Зрозумівши, що самотужки йому людину не врятувати, небайдужий чоловік відразу ж кинувся до пожежної частини.

Бійці ДСНС, прибувши на місце пригоди, у захисних костюмах, з рятувальним колом і мотузкою наблизилися до потерпілого, який перебував на відстані близько 8 м від твердої поверхні, кинули йому коло та витягнули помаленьку з болота.

Вже перебуваючи на березі, від госпіталізації врятований відмовився. З’ясувалося, що вночі чоловік заблукав та втрапив у болото. Самостійно вибратись звідти не зміг, адже після кожної спроби його засмоктувало все глибше, а до ранку кінцівки в нього задубіли від холоду.

Щоразу дякуємо Богові за добрих людей, небайдужість яких часто є вирішальною для життя інших.

Реклама Google

Читайте також: Майже 45 мільйонів тонн: Україна зібрала рекордний урожай ранніх зернових.

Telegram Channel