Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Автозапчастини з США з доставкою в Україну: де вигідно купувати

Купувати товари з Америки та безперешкодно доставляти їх в нашу країну допоможе компанія Ukraine Express.

Фото ілюстративне.

Автозапчастини з США з доставкою в Україну: де вигідно купувати

Необхідні деталі для автівок можна знайти в Україні, але зазвичай вони коштують дорожче, ніж в Америці чи Європі

До того ж деякі автозапчастини в наших магазинах не продаються. Раціонально одразу замовляти товари з-за кордону. Як та де придбати автозапчастини з доставкою в Україну?

Чому краще замовляти деталі для автівок у США, ніж в Україні?

Попри розмаїття товарів, що їх пропонують українські магазини, покупці впевнено освоюють ринок за кордоном. Насамперед їх приваблює висока якість, широкий асортимент та доступна вартість.

Розставимо всі крапки над «і». Автозапчастини в інтернет-магазинах США коштують на 20–50% дешевше, ніж в Україні. Це пов’язано з тим, що у стартову вартість українські ритейлери закладають витрати на перевезення, оренду торгової площі та інші супутні витрати. До того ж у Штатах поширена практика купівлі деталей на аукціонах, тому є шанс придбати автозапчастини в хорошому стані, не витрачаючи шалені гроші.

Замовляючи імпортну продукцію на офіційних американських сайтах, ви можете бути впевненими в її якості. Законодавство США суворо карає за порушення прав споживачів, а репутація для магазинів — не пусте слово.

Асортимент на американських сайтах дійсно вражає. Можна придбати товари, яких не знайти на українській торговій арені. Продається багато деталей, які були у вжитку, але в хорошому технічному стані. Річ у тім, що американці їздять на машинах до 5 років, а завдяки хорошим дорогам «вбити» автомобіль за такий короткий період практично неможливо.

 

Де купувати: список інтернет-магазинів

Нижче представлений список найпопулярніших сайтів, де можна купити запчастини для американських автомобілів:

  • Amazon;
  • eBay;
  • Walmart;
  • RockAuto;
  • AutoPartsWarehouse;
  • AutoZone;
  • CarParts.com.

Безпосередньо в Україну більшість магазинів свої товари не відправляють. А якщо й відправляють, то заплатити за це доведеться немало. У такому разі варто скористатися послугами посередника, який організує доставку з-за океану.

Особливості доставки в Україну

Купувати товари з Америки та безперешкодно доставляти їх в нашу країну допоможе компанія Ukraine Express. Необхідно зареєструватися на офіційному сайті форвардера. Після цього ви дізнаєтеся адресу складу компанії, який знаходиться на території безподаткового штату в США. Саме її й потрібно буде вказувати при оформленні замовлення як шипінг-адресу. Це адреса, на яку безпосередньо здійснюватиметься доставка. Представники компанії отримають посилку та відправлять її в Україну.

Детальну інформацію щодо співпраці можна дізнатися на офіційному сайті форвардера.

 

Telegram Channel