Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Білі ворони» кличуть волинян на сніданок... на 350-літній липі

Іванчицівська липа.

Фото з фейсбук-сторінки Олега Вілігурського.

«Білі ворони» кличуть волинян на сніданок... на 350-літній липі

Любителі активного відпочинку організовують подорожі рідним краєм і закликають до рухливого відпочинку дорослих та малих

Організація «Білі ворони», яка вже кілька років організовує веломандрівки Волинню кличе в одноденний похід на двоколіснику середнього рівня складності. «Оглянемо монастир в Жидичині, мальовничі ліси, поля і береги Стиру біля Валер'янівки, залізничий міст через Стир, високоповажну 350-літню липу в Іванчицях і дуже симпатичний музей у Княгининку», – кажуть організатори. Відстань маршруту 55-60 км. 

Можна навіть вмоститись на одній з велетенських гілок разом із велосипедом і зробити дуже оригінальне фото.

Дороги на шляху будуть ґрунтові і асфальтовані, і навіть траплятимуться велодоріжки. Максимальна кількість учасників: походу – 16.  Дорослі можуть взяти зі собою дітей. 

«На фото - Іванчицівська липа минулого року. Їй приблизно 350 років і ми дуже сподіваємось, що вона ще жива. Тож не провтикайте шанс побачити це поважне і дуже фотогенічне дерево. Вже завтра ми вирушаємо до липи у велопохід. Саме під нею у нас буде перекус. А хто схоче, може перекушувати прямо на липі. Можна навіть вмоститись на одній з велетенських гілок разом із велосипедом і зробити дуже оригінальне фото», – написав у фейсбуці Олег Вілігурський.

Реклама Google

Читайте також у нас: «Жінки-жебрачки ромської національності наробили переполоху у волинському селі​».

Telegram Channel