Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лісівники Волині не тільки за лісокрадами бігають

Нагороди - переможцям.

Фото Волиньліс.

Лісівники Волині не тільки за лісокрадами бігають

Втретє відбувся Кубок лісівників Волині з футболу

Фінальні ігри чемпіонату-2021 відбулися на стадіоні смт Ратне. Змагалися за перемогу колективи ДП «Ратнівське ЛМГ» та ДП «Любомльське ЛГ». 1-0 – рахунок на користь гостей, інформує пресслужба волинського ОУЛМГ.

 

 Серед уболівальників – начальник управління Олександр Кватирко, голова Ратнівської селищної ради Віталій Бірук, ратнівчани та гості селища, директори лісогосподарських підприємств, працівники Волинського ОУЛМГ.

Перемагали у турнірі вже колективи ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП Камінь-Каширськагроліс».

Голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства України Павло Матіюк розповідає, що з кожним роком, відколи розпочався чемпіонат, напруга зростає, як і рівень підготовки команд.

Цього року у чемпіонаті взяли участь 20 команд. У півфіналі, крім переможця та срібного призера, змагалися колективи ДП СЛАП «Камінь-Каширсьагроліс» та ДП Турійське ЛГ». Спортивна традиція волинських лісівників, яку заснували з ініціативи Олександра Кватирка, стала стимулом та улюбленим змаганням.

 

 Третій рік поспіль чемпіонат визначає переможця. Перемагали у турнірі вже колективи ДП «Шацьке УДЛГ» та ДП Камінь-Каширськагроліс».

– Ці змагання багато чого усіх нас навчили. Колективи підприємств – більшої організованості та розуміння необхідності працювати як єдине ціле. Нам як керівникам дає можливість побачити і характер людей, і їх бажання працювати на результат. Адже часто однаково кожен проявляє себе і в грі, і на роботі.  Це об’єднує,  стимулює, додає азарту, – зазначає Олександр Кватирко.

Читайте також: У ТОП-300 кращих громад – вісім з Волині​.

Тому традицію колективно вирішили продовжувати і розвивати.

Реклама Google

Telegram Channel