Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У голови Волинської ОДА – новий заступник

Вдалої роботи.

Фото Волинської ОДА.

У голови Волинської ОДА – новий заступник

До речі, волинянин

4 вересня 2021 року голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко представив свого новопризначеного заступника Андрія Ярмольського, який до цього працював першим заступником голови Івано-Франківської ОДА. Про це йдеться на с айті Волинської ОДА.

Відповідне розпорядження очільник області підписав 2 вересня цього року за погодженням з Кабінетом Міністрів України та Офісом Президента України.

Окрім досвіду роботи у державному управлінні, Андрій Ярмольський, маючи юридичну освіту, працював у сфері правосуддя та юриспруденції.

Варто зазначити, що окрім досвіду роботи у державному управлінні, Андрій Ярмольський, маючи юридичну освіту, працював у сфері правосуддя та юриспруденції.

До слова, новопризначений заступник очільника області – волинянин, уродженець села Маяки (нині Княгининок) Луцького району.

«Впевнений, що Ви гідно справитесь з покладеними на Вас службовими обов’язками, адже вже маєте досвід роботи в державних структурах, – зазначив Юрій Погуляйко, –  тож бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів та плідної праці на благо розвитку України та Волині». 

Читайте також: Волинянка здобула «срібло» на Паралімпіаді-2020 у Токіо.

Реклама Google

Telegram Channel