Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
На Волині через куріння заживо згоріли 33-річний чоловік і 67-річна жінка

На місці пожежі знайшли тіла двох людей.

Фото ілюстративне.

На Волині через куріння заживо згоріли 33-річний чоловік і 67-річна жінка

У період з 30 серпня по 5 вересня підрозділи пожежно-рятувальної служби області здійснили 17 виїздів на гасіння пожеж (2 людини загинуло, 1 людина травмована), 27 - на проведення аварійно-рятувальних робіт

4 вересня о 02:35 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі  Старі Кошари Ковельського району. Пожежу, що сягнула покрівлі, ліквідували співробітники двох пожежно-рятувальних підрозділів міста Ковеля – 4-ої та 19-ої державних пожежно-рятувальних частин. Під час гасіння у будинку виявлено тіла двох людей – 67-річної жінки та 33-річного чоловіка.

 Під час гасіння у будинку виявлено тіла двох людей – 67-річної жінки та 33-річного чоловіка.

Внаслідок пожежі знищена покрівля й перекриття, хатні речі та побутова техніка. Причини пожежі й обставини загибелі людей встановлюються. Ймовірно, до загорання призвела необережність під час куріння.

Реклама Google

Читайте також: Вбивство у Луцьку: в поліції розповіли деталі

Уночі 5 вересня горів дерев’яний житловий будинок у селі Жмудче Ковельського району. Повідомлення про пожежу до Служби 101 надійшло о 01:20. Пожежу ліквідували рятувальники 21-го державного пожежно-рятувального поста та працівники місцевої пожежної охорони села Сільце. Під час пожежі отримала опіки ІІ-ІІІ ступеня усієї поверхні тіла 83-річна пенсіонерка. Жінку госпіталізували до районної лікарні. Внаслідок пожежі знищені перекриття й покрівля будинку, стіни, хатні речі й побутова техніка. За попередніми даними, до пожежі призвели недоліки конструкції димаря.

 

Джерело: ГУДСНС України у Волинській області
Telegram Channel