Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
 Лучанка знайшла в підвалі багатоповерхівки боєприпаси (Фото)

 На місце прибула слідчо-оперативна група поліції.

Фото поліції Волині.

Лучанка знайшла в підвалі багатоповерхівки боєприпаси (Фото)

Предмети, схожі на патрони, жінка знайшла у підвалі будинку за місцем проживання. Небезпечну знахідку лучанка передала правоохоронцям

У суботу, 4 вересня, до поліції звернулась 32-річна жителька обласного центру. Жінка повідомила, що у підвалі багатоповерхівки, де вона проживає, виявила картонну коробку, можливо з боєприпасами.

 На місце прибула слідчо-оперативна група поліції. Предмети, схожі на патрони калібру 7,62 у кількості 14 штук правоохоронці вилучили. Їх направлять на дослідження. Перевірка триває.

Предмети, схожі на патрони калібру 7,62 у кількості 14 штук правоохоронці вилучили. Їх направлять на дослідження. Перевірка триває.

Поліція Волині застерігає: незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України тягне за собою кримінальну відповідальність. Зокрема, частина перша цієї статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Однак, особа, яка добровільно здасть до поліції зброю чи боєприпаси, звільняється від кримінальної відповідальності, передбаченої цією статтею. 

Читайте також: У Луцьку пішохід потрапив під колеса Audi (Фото)

 

 

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel