Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Луцьктепло» поповнив автопарк новими автомобілями (Фото)

Нова техніка значно покращить ефективність виконання робіт.

Фото: ДКП «Луцьктепло».

«Луцьктепло» поповнив автопарк новими автомобілями (Фото)

В останній день літа автопарк ДКП «Луцьктепло» поповнився новими автомобілями, придбаними на заміну застарілих спеціальних аварійних транспортних засобів. Подію відвідав і мер міста – Ігор Поліщук

Автопарк підприємства налічує 41 одиницю транспортних засобів. Серед них легкові, вантажно-бортові автомобілі, самоскиди, фургони, спеціальні аварійні, автокрани й автовишка, автонавантажувач, екскаватори та трактори. Більшість з них об’єднує їхня моральна і фізична застарілість. Відтак, потреба в поступовому оновленні автопарку давно назріла. Так, у 2019 році було закуплено два екскаватори-навантажувачі JCB 3CX 2011 та 2014 років випуску, що надійшли на заміну радянським ЕО-3322 1990 та ЕО-2621 1988 років випуску. «Нова техніка значно покращила ефективність виконання робіт та сприяла економії коштів, адже сучасні машини потребують меншого використання паливно-мастильних матеріалів, і їх не потрібно ремонтувати після кожного виїзду», ділиться враженнями начальник автослужби Віктор Павлик.

Придбані раніше екскаватори-навантажувачі вартістю 1,25 млн грн кожен вже показали себе в роботі як ефективні машини, що не потребують постійного ремонту, які швидко приїжджають на місце проведення земляних робіт без поломок та без втрати в дорозі мастила.

 

 Цьогоріч було закуплено два вантажних автомобілі Volkswagen CRAFTER 2015 року випуску, що надійшли на заміну спеціальних аварійних машин УАЗ-3990 2001 року та ГАЗ-52 1989 року випуску. «Аварійна служба підприємства та Служба з ремонту устаткування теплових мереж – це ті служби, мобільність яких для підприємства дуже важлива, адже від цього, зокрема, залежить швидкість нашої реакції на ту чи іншу аварійну ситуацію на котельні чи мережах – розповідає директор ДКП «Луцьктепло» Іван СКОРУПСЬКИЙ. – Придбані для потреб служб нові автомобілі оснащені дубль кабінами, що вміщають по 6 людей (а це – повна аварійна бригада включно з майстром), та мають вантажний відсік із достатньою для завантаження необхідного інструменту місткістю. У подальшому в плани підприємства входить заміна решти ГАЗонів, якими користуються інші служби та теплові райони. Придбання цих автомобілів стало можливим завдяки підтримці Луцького міського голови та профінансовано коштами міського бюджету».

 

 

Присутнім під час передачі ключів та документації на нові автомобілі відповідним службам був і Луцький міський голова Ігор Поліщук. «Придбані раніше екскаватори-навантажувачі вартістю 1,25 млн грн кожен вже показали себе в роботі як ефективні машини, що не потребують постійного ремонту, які швидко приїжджають на місце проведення земляних робіт без поломок та без втрати в дорозі мастила – акцентував увагу Ігор Ігорович. – Підприємство відчуває необхідність в іще одному подібному екскаваторі, в додаткових автомобілях типу і класу, придбаних нині за кошти бюджету вартістю 700 тис грн кожен, тож в межах можливостей міського бюджету ми будемо сприяти розширенню автопарку, адже «Луцьктепло» стоїть на службі територіальної громади».

Нагадаємо, станом на 16 серпня загальний борг споживачів становив 118 мільйонів гривень.

Джерело: ДКП «Луцьктепло»
Telegram Channel