Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» - автотроща (Фото)

Ого...

Фото поліції Рівненської області.

На трасі «Устилуг-Луцьк-Рівне» - автотроща (Фото)

Повідомлення про ДТП на автодорозі поблизу села Дерев’яне надійшло до поліції сьогодні, сьомого вересня, близько 06:45

Поліцейські попередньо на місці події встановили, що 49-річний киянин, водій автомобіля «SEAT Leon» з невстановлених поки причин допустив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Renault Kangoo» під керуванням 66-річного жителя села Зоря. Від удару останній транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини та перекинувся, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Від удару останній транспортний засіб виїхав за межі проїзної частини та перекинувся.

Внаслідок зіткнення травмувалося чотири особи. Водія автомобіля «SEAT» із закритою черепно-мозковою травмою, політравмою та забоєм хребта медики доставили до Волинської обласної клінічної лікарні. Жителів Зорі 66-річного водія із ЗЧМТ та переломом тазової кістки та його 68-річну пасажирку госпіталізували до лікарні в селище Клевань. Іще одну 62-річну пасажирку «Renault Kangoo після наданої допомоги відпустили додому. 

 

 

 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення № 1 (м. Рівне) розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюють усі обставини. 

Водії обох транспортних засобів попередньо тверезі. У рамках кримінального провадження у них відібрано зразки крові.

Транспортні засоби вилучено. Рух вказаною ділянкою дороги ускладнено.

Читайте також: У Луцьку авто збило дівчину на переході.

Реклама Google

Telegram Channel