Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Батько закрив собою доньку: відомі моторошні подробиці трагічної ДТП з фурою

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Батько закрив собою доньку: відомі моторошні подробиці трагічної ДТП з фурою

Дві сестри, які постраждали в аварії, перебувають у лікарні. Одній з них ампутували ногу

3 вересня у місті Рудки на Львівщині сталася трагічна ДТП. Фура «влетіла» у магазин та перевернулася, в ДТП померли троє - водій вантажівки, жінка-пішохід і чоловік, який закрив собою одну з доньок. Його настільки понівечило, що лікарі навіть не дозволили жінці на нього подивитися.

Моторошні подробиці ДТП телеканалу «НТА» розкрила жінка, яка втратила в аварії свого чоловіка та ледь не втратила двох доньок, передає УНІАН.

Чоловік загинув миттєво, а його 10-річна донька зазнала серйозних травм.

У трагічному інциденті сильно постраждали та дивом залишилися живими дві сестри - 10-літня та 15-річна дівчинки. Вони йшли біля магазину разом з батьком. А коли на них неслася фура з щебенем, тато закрив молодшу дитину собою.

Чоловік загинув миттєво, а його 10-річна донька зазнала серйозних травм. Численні переломи та ушкодження, больовий шок, ушкодження голови та живота - дівчинці ампутували ногу. Дитині знадобилося переливання крові. За словами матері дівчинки, маленька пацієнтка відкриває очі, проте не реагує на оточення. Дитині дуже боляче, каже жінка.

Ще одна донька загиблого чоловіка перебуває у свідомості, проте зовсім не розуміє, що з нею трапилося. У 15-річної дитини множинні переломи кісток тазу, їй також знадобиться довга реабілітація.

Мати доньок ледь знаходить сили, аби розповідати про аварію. У страшній ДТП вона втратила чоловіка та залишилася сама з трьома дітьми. Тепер їй потрібно десь знаходити кошти на лікування середньої та молодшої доньок. Старша дитина жінки має ДЦП. 

Розбита горем жінка просить усіх небайдужих про допомогу і зазначає, що вона не може уявити, як їй пережити цю трагедію.

Читайте також: Травмовані водії, пасажири, мотоцикліст та пішохід: за добу на Волині поліція зафіксувала чотири ДТП з потерпілими (Фото).

 

Telegram Channel