Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жінка знімала порно за участю 5-річної дочки: її судитимуть

Тривають слідчі дії.

Фото poglyad.tv.

Жінка знімала порно за участю 5-річної дочки: її судитимуть

Встановлено, що упродовж 2017-2019 років обвинувачена вчиняла розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки та фіксувала це на камеру

Завершено досудове розслідування стосовно 28-річної мешканки Києва за фактом вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи, а також виготовлення та зберігання зображень порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію з метою поширення.

За вчинене жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Як повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, досудовим розслідуванням встановлено, що жінка упродовж 2017-2019 років вчиняла розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки та фіксувала це на камеру.

У подальшому файли з дитячою порнографією зловмисниця розповсюджувала через мережу Інтернет. На момент початку кримінального правопорушення дівчинці було 5 років.

У ході обшуків за місцем проживання жінки на мобільному телефоні та флеш-накопичувачах правоохоронці виявили та вилучили численні фото та відео дитячої порнографії.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено та обвинувальний акт (за ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу (в редакції від 30.12.2020) скеровано до суду.

За вчинене жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Читайте також: 24-річний хлопець зґвалтував 50-літню односельчанку (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel