Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Співачка, яка називає Луцьк рідним, знялася для Playboy

Відчуваю себе досить самобутньою і красивою, щоб дозволити собі бути відвертою на фото, відео або на сцені заради свого задоволення.

Фото зі сайту: УНІАН.

Співачка, яка називає Луцьк рідним, знялася для Playboy

28-річна Христина Соловій знялася в еротичній фотосесії

Українська співачка Христина Соловій, яка увірвалася в шоу-бізнес з хітом «Тримай», вперше знялася в еротичній фотосесії для чоловічого глянцю Playboy. Про це пише УНІАН.

Дівчина позувала в білому боді з глибоким декольте і на зав'язках. У цій фотосесії вона розкрилася по-новому - чуттєва і водночас сексуальна Соловій продемонструвала струнку фігуру.

 

 «Мені 28 і я відчуваю себе досить самобутньою і красивою, щоб дозволити собі бути відвертою на фото, відео або на сцені заради свого задоволення. Коли я, 22-річна «квіточка» української музики (або ваш улюблений епітет), вперше отримала пропозицію публікації відвертих фото, я злякалася. І потрапила у відому пастку «а що скажуть люди?». І люди неодноразово розповідали, що їм належить моє тіло, і що я повинна з ним робити, а що - ні», - написала співачка.

Христина Соловій зізналася, що Луцьк для неї – рідне місто. Саме тут пройшли дитячі роки її матері.

Також вона додала, що зараз сама вирішує, що їй робити.  Зірка навчилася насолоджуватися життям, молодістю, красою і нарешті кар'єрою.

«Вийти з токсичного контролю суспільства над проявами моєї сексуальності - це моє особисте відновлення незалежності. Мені 28, я відчуваю себе вільною і тепер мені так байдуже», - додала зірка.

 

 Нагадаємо, у листопаді 2018 року під час концерту в Луцьку, який відбувся в обласному музичному драмтеатрі імені Тараса Шевченка, Христина Соловій зізналася, що Луцьк для неї – рідне місто. Саме тут пройшли дитячі роки її матері, й це місто часто згадував дідусь, який був родом з Лемківщини.

Telegram Channel