Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Рівненщині спалили авто волинянина, який приїхав на роботу (Фото)

У результаті конфлікту згоріла машина.

Фото поліції Рівненщини.

На Рівненщині спалили авто волинянина, який приїхав на роботу (Фото)

Поліцейські оперативно викрили зловмисника

10 вересня, близько 00:30 до поліції надійшло повідомлення від рятувальників, що на території приватного господарства в селищі Оржів горить автомобіль. 

Слідчо-оперативна група встановила, що транспортний засіб на іноземній реєстрації належить 20-річному жителю Волині, який разом із кількома знайомими приїхав у Оржів на роботу. Ввечері, дев’ятого вересня, чоловіки вийшли у магазин, де у них виник конфлікт із місцевими жителями. 

 Чоловіки вийшли у магазин, де у них виник конфлікт із місцевими жителями. 

Повернувшись до будинку, у якому тимчасово проживають, лягли спати, однак згодом їх розбудив сусід та повідомив, що горить автомобіль.

Вогонь повністю знищив задню частину авто. З місця події поліцейські вилучили пожежне сміття, пластикову пляшку та змиви паливно-мастильних матеріалів. 

За результатами проведених розшукових заходів поліцейський офіцер громади  та працівники карного розшуку встановили причетну до скоєного злочину особу. Ним виявився 17-річний місцевий житель. У скоєному він зізнається, однак своїх дій не пояснює.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі відділення поліції №1 (м. Рівне) відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. 

У рамках досудового розслідування встановлюються обставини злочину.

Читайте такожНа волинському підприємстві виявили четверо нелегально працевлаштованих іноземців

У результаті конфлікту згоріла машина.

 

Джерело: Поліція Рівненської області.
Telegram Channel