Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Бабуся побила 7-річного хлопчика, розцарапала йому обличчя, а потім відібрала м'яч

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Бабуся побила 7-річного хлопчика, розцарапала йому обличчя, а потім відібрала м'яч

Причиною агресії стало те, що хлопчик прийшов гратися не у свій двір, йому знадобилася допомога лікарів

В Дніпрі літня жінка накинулася на маленьку дитину, яка на свою біду зайшла пограти з друзями в чужий двір. 72-річна мешканка вдарила 7-річного хлопчика ногою, роздряпала йому обличчя і навіть хапала за шию, а потім відібрала у нього м'ячик.

Дитині знадобилася допомога лікарів, з посиланням на поліцію передає видання «Інформатор Дніпро».

Інцидент стався 8 вересня на Холодильній вулиці. Літній жінці не сподобалося, що дитина прийшла пограти в чужий двір багатоквартирного будинку з м'ячем. Дитяча безпосередність і радісний сміх посилили роздратування, а коли хлопчик потрапив м'ячем в клумбу - мешканка розлютувала.

Потім вона його вдарила по животу, після того, як він встав, вона схопила його за шию і почала трясти.

Хлопчик грав разом з іншими дітьми, коли м'яч раптом потрапив в палісадник. Дитина обережно діставала іграшку, присідаючи біля облагородженої території. У цей момент до нього підійшла літня місцева мешканка, яка з якоїсь причини вирішила, що може «провчити» хлопчика.

За словами матері, жінка вдарила її сина ногою. Від удару дитина впала на бік, після чого літня мешканка продовжила його «карати».

Читайте також: Відлупцювали коханку: жінки побили знайому, яку звинуватили в інтимних стосунках на стороні.

«Потім вона його вдарила по животу, після того, як він встав, вона схопила його за шию і почала трясти. Після всього цього вона забрала м'яч і закинула в під'їзд. Потім почали підключатися сусіди з цього будинку і розповідати про те, що це їх двір і діти з інших дворів повинні гуляти в своїх дворах, а не приходити в їх двір», - повідомила мати хлопчика.

В результаті дитина отримала травми. У хлопчика набрякло око, а на обличчі з'явилися сильні подряпини. Мати 7-річного потерпілого звернулася в поліцію і написала заяву про те, що її сина побила зла жінка.

Telegram Channel