Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ситуація на кордоні з Білоруссю на Волині залишається контрольованою

Держкордон цілодобово патрулюють наряди зі службовими собаками, прикордонна авіація, ведеться моніторинг з постів спостереження.

Фото пресслужби 6 прикордонного Волинського загону.

Ситуація на кордоні з Білоруссю на Волині залишається контрольованою

Державна прикордонна служба України пильно контролює ділянку кордону з Республікою Білорусь

Обстановка на цьому напрямку залишається спокійною.  Всі пункти пропуску, які функціонували до цього, продовжують працювати у визначеному режимі.

Прикордонне відомство забезпечує посилену охорону державного рубежу. Для цього залучено всі необхідні ресурси, в тому числі спеціальні підрозділи.

Державний кордон цілодобово патрулюють наряди зі службовими собаками, прикордонна авіація, ведеться моніторинг з постів спостереження. 

Крім того, державний кордон цілодобово патрулюють наряди зі службовими собаками, прикордонна авіація, ведеться моніторинг з постів спостереження. 

Водночас прикордонники опрацьовують всю інформацію, яка може впливати на стан охорони державного кордону, та ефективно взаємодіють з підрозділами ЗСУ та іншими структурами.

Заходи проводяться для запобігання можливим правопорушенням, недопущення провокацій, нестандартних ситуацій та можливого незаконного перетину кордону групами осіб.

Читайте також: Іноземці-нелегали на Волині живуть ліпше за багатьох українців (Відео)

Джерело: Пресслужба 6 прикордонного Волинського загону
Telegram Channel