Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Луцьку привітали спортсменів із Днем фізичної культури та спорту (Фото)

Волинських спортсменів привітали з професійним святом.

Фото Волинської ОДА.

У Луцьку привітали спортсменів із Днем фізичної культури та спорту (Фото)

Напередодні Дня фізичної культури та спорту у Луцьку 10 вересня відбулися урочистості

З вітальним словом на сцені Волинського академічного обласного театру ляльок Луцька виступили Ярмольський Андрій – заступник голови Волинської обласної державної адміністрації, Поліщук Юрій – перший заступник голови Волинської обласної ради та Ігор Дмитришин – начальник управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації. 

Під час святкового концерту за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію олімпійського та параолімпійського руху, професіоналізм, високі показники зі спорту вищих досягнень та з нагоди професійного свята Почесними грамотами та Подяками Волинської обласної державної адміністрації, а також сертифікатами на суму 50 тис. грн були нагородженні волинські спортсмени, які цьогоріч взяли участь в Олімпіаді та Паралімпіаді – 2020 у Токіо.

Не оминули й увагою й воїнів АТО, учасників Всеукраїнських змагань «Ігри Воїнів», які були відзначені Подяками Волинської обласної державної адміністрації за досягнення високих результатів, виявлену мужність, самовідданість та волю до перемоги та з нагоди професійного свята.

За підготовку учасників Олімпійських та Паралімпійських ігор відзнаки отримали тренери волинських олімпійців. Не оминули й увагою й воїнів АТО, учасників Всеукраїнських змагань «Ігри Воїнів», які були відзначені Подяками Волинської обласної державної адміністрації за досягнення високих результатів, виявлену мужність, самовідданість та волю до перемоги та з нагоди професійного свята.

Відзнаки отримали й кращі тренери-викладачі, вчителі фізичної культури, спортсмени та усі ті, хто щоденно примножує традиції спорту, сприяє його популяризації і розвитку та зміцнює авторитет Волині на великій спортивній арені.

Реклама Google

Читайте також: На вихідні в Україні прогнозують +28: якою буде погода у Луцьку

 

 

Джерело: Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації
Telegram Channel