Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Нардеп Микола Величкович: «Мета сьогоднішнього «засідання ТСК по «вагнергейту» витягнути Зеленського з-під статті про державну зраду»

Микола Величкович.

Фото eurosolidarity.org.

Нардеп Микола Величкович: «Мета сьогоднішнього «засідання ТСК по «вагнергейту» витягнути Зеленського з-під статті про державну зраду»

Йдеться про істерику Офісу президента, який боїться розслідування...

Так звана ТСК від «Слуг народу» та ОПЗЖ намагається вигородити Зеленського і Офіс президента і вивести з-під статті про державну зраду. Про це заявив журналістам народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович. Він наголосив, що голова ТСК Безугла оприлюднила висновки комісії ще до того, як свідчення дали офіцери розвідки, які безпосередньо брали участь в операції щодо «вагнерівців», інформує eurosolidarity.org.

«Безугла і ТСК зі «Слуг» намагаються вигородити Зеленського та тих, хто був в нього на тій нараді, коли розглядалося питання по операції з «вагнерівцями». Для нас незрозуміло, чому не викликають на засідання ТСК Єрмака, а також тих, хто були присутні під час цього засідання. Коли сьогодні Безугла давала брифінг, вона вже оприлюднила певні висновки комісії, в той самий час як офіцери, які сьогодні прийшли на засідання, готові були давати свідчення «ТСК» по операції, саме офіцери, які були причетні до цієї операції, – їх ще не заслухали. А Безугла вже дала свої висновки і своє бачення», – дивується Величкович.

Безугла і ТСК зі «Слуг» намагаються вигородити Зеленського та тих, хто був в нього на тій нараді, коли розглядалося питання по операції з «вагнерівцями».

«Сьогоднішнє засідання – це операція по відмиванню Офісу президента, витягування з-під статті про державну зраду», – переконаний Микола Величкович.

«Якщо говорити про матеріали, які опублікував CNN, то автор цих матеріалів їздив із Зеленським на передову. Його Офіс президента вихваляв як професійного журналіста.  Якщо чиновники на Банковій не знають, хто цей автор, то вони б мали поцікавитись стандартами, які має CNN. Вони поки не перевірять інформацію з кількох джерел, матеріали не публікують. Це не телеграм-канали Банкової, в цьому різниця», – наголошує народний депутат.

«Те, що ми почули, це приниження наших спецслужб. Це плювок нашим військовим, нашим хлопцям, які служать Україні і проводять такі унікальні спецоперації», – обурюється Величкович.

Депутат наголосив, що має бути створена окрема ТСК по «вагнерівцям», а сьогоднішня версія від «слуг» не тримається купи.  

«Це просто істерика Офісу президента, який боїться розслідування і боїться цього матеріалу», – резюмує Микола Величкович.

Реклама Google

Читайте також: У Зеленського хочуть перейменувати Україну на... Русь-Україну.

Telegram Channel