Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Луцьктепло» подав 284 позови до суду на боржників

Комунальне підприємство нагадує про важливість вчасних розрахунків.

Фото: teplo.sumy.ua.

«Луцьктепло» подав 284 позови до суду на боржників

Нарахування за послуги підприємства, спожиті в серпні, вже доступні для оплати в усіх банках та платіжних системах

ДКП «Луцьктепло» нагадує, що обов’язком споживача є оплата комунальних послуг в повному обсязі до 20 числа місяця. Внести оплату до зазначеної дати також важливо з огляду на умови постачання природного газу, якими, зокрема, від підприємств теплокомуненерго вимагається здійснювати оплату за спожитий газ до 20 числа поточного місяця задля гарантування подальшого постачання палива за найнижчою ціною. Тобто, від платіжної дисципліни споживачів безпосередньо залежить вартість послуг на постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Від початку року юридичний відділ ДКП «Луцьктепло» подав 284 позови та заяви на видачу судових наказів на суму 8,9 млн грн.

Також наголошуємо, що відсутність заборгованості за спожиті послуги убезпечує споживачів від додаткових витрат у вигляді збільшення суми боргу на індекс інфляції, 3% річних від простроченої суми, відшкодування судового та виконавчого збору у випадку звернення підприємства до суду щодо захисту своїх порушених прав. До речі, від початку року юридичний відділ ДКП «Луцьктепло» подав 284 позови та заяви на видачу судових наказів на суму 8,9 млн грн.

Telegram Channel