Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ногою в живіт і дверима по обличчю: маршрутника покарали за знущання з пенсіонера (Відео)

Триває слідство.

Фото «Запорожье/ХЗП».

Ногою в живіт і дверима по обличчю: маршрутника покарали за знущання з пенсіонера (Відео)

За словами поліції, чоловіка, який побив пасажира, вже звільнили

Водія, який побив пенсіонера в Запоріжжі на зупинці по вулиці Чумаченка, звільнили, а поліція розпочала щодо дій чоловіка кримінальне провадження.

Про це в суботу, 11 вересня, розповіли у відділ комунікації поліції Запорізької області.

Водій маршрутного автобуса спочатку вдарив людину похилого віку ногою в живіт, а потім дверима вдарив пенсіонера по обличчю

Про інцидент правоохоронцям повідомили очевидці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та медики.

«Встановлено, що водій 1976 року народження, намагаючись виштовхнути 82-річного пенсіонера з салону мікроавтобуса, наніс останньому тілесні ушкодження. ... Ситуація набула широкого суспільного резонансу: в соціальній мережі з'явилося відео, на якому зафільмовано, як водій маршрутного автобуса спочатку вдарив людину похилого віку ногою в живіт, а потім дверима вдарив пенсіонера по обличчю», - зазначили в поліції.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції зв'язалися з представниками фірми-перевізника. 10 вересня компанія звільнила зазначеного водія.

Окрім того, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«За результатами призначеної судово-медичної експертизи діям водія маршрутного таксі буде надано остаточну правову кваліфікацію. Санкція за статтею передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від 150 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 1 року, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років», - повідомили в поліції.

Читайте також: Відлупцювали коханку: жінки побили знайому, яку звинуватили в інтимних стосунках на стороні.

Telegram Channel