Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сотні замовлень і величезна черга: як у Луцьку відкривали «МакДональдз» (Фоторепортаж)

Бургерів вистачило всім:)

Фото volyn.com.ua.

Сотні замовлень і величезна черга: як у Луцьку відкривали «МакДональдз» (Фоторепортаж)

Вчора, 11 вересня, о 17 годині в обласному центрі у ТРЦ «ПортCity» офіційно розпочав роботу «МакДональдз» – ресторан однієї з найбільших у світі мереж закладів швидкого харчування

Відкриття закладу спричинило справжній ажіотаж. Ще за годину до початку роботи сотні відвідувачів вистроїлися, щоб зробити замовлення, тому чимало лучан проятояли у черзі більше години. Містянам, які прибули автівкою, скуштувати фаст-фуд було легше – черга автомобільних замовлень була значно менша й рухалася швидше.

Більшість гостей, які завітали в заклад кажуть, що його потрібно було відкрити вже давно. Наприклад, лучанка Катерина зазначила, що це сприятиме розвитку міста, а головне запросить більшу кількість туристів. А от студентка Ольга каже, що найбільше її тішить цілодобовий формат роботи ресторану, мовляв, це трохи розважить нічне життя Луцька. Чимало сімейних пар, з якими вдалося поспілкуватися, також позитивно ставляться до появи нового формату харчування, але, побоюються, що діти тепер постійно мріятимуть про популярний серед малечі сет «Хеппі Міл», за яким вони, зокрема, й прийшли. Хвилюється за це й пані Тетяна. Жінка зовсім не прихильник фаст-фуду, тому побоюється, що фізичний стан городян неабияк зіпсується.

– У місті з'явився осередок неправильного харчування. Я підтримую здоровий спосіб життя. Прийшла тільки заради дітей, дуже просили, тому хочу їх потішити, – зазначила вона.  

Чимало гостей, які довго стояли в черзі навіть журилися, чи вистачить у «МакДональдза» їжі, щоб нагодувати всіх.

Попри таку кількість відвідувачів персонал закладу видавав замовлення за лічені хвилини. Працівниця Діана, яка допомагала гостям їх оформляти на електронних екранах розповіла, що працювати важко, втім піднесений настрій гостей допомагає забути про втому.

За п'ять годин роботи ресторану наплив відвідувачів не зменшився. Чимало городян навіть журилися, чи вистачить у «МакДональдза» їжі, щоб нагодувати всіх. Втім менеджер закладу Василь Тропак запевнив, що готові обслужити будь-яку кількість гостей.

– Ми очікували, що буде так багато людей, бо ресторан у Луцьку перший. Набрали більше ста працівників, які є місцевими жителями, а також запросили підтримку з інших міст. Це в основному студенти, яким потрібен гнучкий графік і які люблять командний дух та швидкість. Жодних перебоїв у роботі нема, ресторан побудований дуже якісно, – зазначив він.

Читайте також: У Луцьку здорожчає проїзд у тролейбусах.

Реклама Google

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel