Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку запрацював легендарний «МакДональдс» (Фото)

Класно!

Фото Луцької міськради.

У Луцьку запрацював легендарний «МакДональдс» (Фото)

Подія, яку чекали багато містян, сталася 11 вересня

Це найбільший  одноповерховий заклад швидкого харчування з «МакДрайвом» в Україні. Він розташувався у ТРЦ «ПортСіті». Має понад 650 метрів квадратних площі, 238 посадкових місць, ще 95 – на літній терасі. Про це йдеться на сайті Луцької міськради.

Луцький «МакДональдс» насьогодні - найсучасніший, найтехнологічніший «МакДональдз» у світі.

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що відкриття ресторану - це понад 100 робочих місць та суттєві інвестиції у бюджет Луцької територіальної громади. 

 

 

 

 

 

 «Хочу сказати, що свято відбулося! Тепер поціновувачам швидкої кухні не треба гаяти час і їхати у Львів чи Рівне, аби насолодитися знаменитою булочкою. Це можна зробити у нас в Луцьку. Хочу подякувати усім, хто доклав зусиль для організації проєкту. Бо «МакДональдс» це не лише їжа, це – податки, робочі місця, інноваційні соціальні програми. Тож вітаю з містян з відкриттям! А закладу бажаю сотні тисяч задоволених клієнтів», - резюмував в ході пресконференції Ігор Поліщук.

 

 

 

 А директор з розвитку «МакДональдз Україна» Віталій Стефурак додав: луцький «МакДональдс» насьогодні - найсучасніший, найтехнологічніший «МакДональдз» у світі. На повну він запрацював 11 вересня у другій половині дня й тішитиме своїх клієнтів смакотою цілодобово. «Переконаний, що цей заклад стане одним із найулюбленіших місць, де будуть проводити час жителі і гості славного міста Луцька», - зазначив ресторатор.

Раніше ми повідомляли, які карантинні обмеження чекають на відвідувачів «МакДональдсу».

Реклама Google

Telegram Channel