Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вперше в Україні в Ужгороді запустили патрулі на електросамокатах

Ужгород може похвалитись першими поліцейськими на електросамокатах.

Фото Захід.НЕТ.

Вперше в Україні в Ужгороді запустили патрулі на електросамокатах

Поліцейські на самокатах патрулюватимуть центр міста

Їздитимуть правоохоронці поблизу пішохідних зон, – там, де є умови для безпечного руху на велосипедах та самокатах. Приватна компанія надала поліцейським самокати безкоштовно. Це перший подібний проект в Україні.

Самокати надані у безтермінове користування партнерами патрульної поліції Закарпатської області у вигляді благодійної допомоги.

Як розповів ZAXID.NET речник патрульної поліції Закарпаття Ернест Завадський, електросамокати патрульним передали партнери – одна із приватних компаній, що займається прокатом електричних самокатів в Ужгороді, у суботу, 11 вересня. «Самокати надані у безтермінове користування партнерами патрульної поліції Закарпатської області у вигляді благодійної допомоги. Поки їх буде два, однак планується збільшувати кількість електросамокатів, якщо цей проект матиме успішний досвід», – зазначив Ернест Завадський.

За його словами, їздитимуть патрульні електросамокати переважно у центральній частині Ужгорода і там, де є умови для такого транспорту. «Наразі планується таке патрулювання до того часу, поки дозволятимуть погодні умови», – уточнив Ернест Завадський.

Нагадаємо, після запуску сервісу прокату електросамокатів в Ужгороді було зафіксовано кілька крадіжок. Один із вкрадених електросамокатів поліція знайшла за 40 кілометрів від Ужгорода. За крадіжку такого самоката 53-річного чоловіка засудили до 120 годин громадських робіт.

Читайте також: Заслужено: двоє відомих волинян стали Заслуженими працівниками фізичної культури і спорту України​.

Telegram Channel