Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Відважна волинянка на тихому полюванні «подружилася» з гадюкою

Ого!

Фото: Олени Алексійчук.

Відважна волинянка на тихому полюванні «подружилася» з гадюкою

В Уховецькому лісі змія позувала для фото

Олена Алексійчук у фейсбук-спільноті «Грибники Волині» виклала не тільки фото «улову», але й не злякалася зазнімкувати гадюку звичайну. «Грибна пора у розпалі! Тішимося всі – від малого до великого. Сьогодні в Уховецькому лісі (с. Уховецьк) натрапили на такого «звіра». Таке тепло, що грибники ходять в лісі майже босі. Будьте обережними!» – написала жінка.

Зазвичай ці плазуни першими не кидаються на людей, якщо не відчувають від них загрози.

У коментарях користувачі зазначають, що головне не наступити на гадюку. Зазвичай ці плазуни першими не кидаються на людей, якщо не відчувають від них загрози. Валерій Добринюк: «Годючка. Невбивай, не наступиш не вкусить. Завжди втікає».

Учасники групи також пишуть, що вважали, що плазуни в цей час вже сплять. А ще – дивуються довжиною змії. Хоч авторка допису зазначає: вона на фото виглядає довгою, насправді сантиметрів 30–40. 

Ірина Турчик прокоментувала: «Vipera berus» - гадюка звичайна, красотка, ви дуже сміливі, що вам вдалося зробити таке фото».

Олена Алексійчук також додає, що живе неподалік лісу, і пильність втратили. У своїй місцевості бачимо багато вужів, є медянки.  А сьогодні побачивши гадюку звичайну насторожилися такому сусідству. 

 

 

Telegram Channel