Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Обізвав хірурга алкоголіком, а той дав копняка: бійка у лікарні потрапила на камеру (Відео моменту)

Тривають слідчі дії.

Фото ria-m.tv.

Обізвав хірурга алкоголіком, а той дав копняка: бійка у лікарні потрапила на камеру (Відео моменту)

У Мелітополі Запорізької області у медзакладі сталася бійка. Почубилися хірург та батько хлопчика, які прийшли на огляд

Інцидент стався 9 вересня  у консультативно-діагностичному центрі на вулиці Івана Алексєєва. Батько маленького хлопчика накинувся з кулаками на лікаря-хірурга Сергія Зеваченкова на очах у пацієнтів.

Про це повідомляє «РІА Мелітополь».

Мені ж треба було якось захищатися, інакше він міг мене вбити.

Як розповів постраждалий хірург Сергій Зеваченков, він здійснює прийом пацієнтів до 14 години, далі, до 15 години, він приймає прооперованих раніше пацієнтів у палаті для перев’язок. Близько 15-ї години у кабінет зайшов чоловік з сином і дружиною.

- Я попередив, що у мене години прийому завершилися, кабінет щойно обробили антисептиком. Проте, коли батько сказав, що у хлопчика гострий біль, я його оглянув. Малюкові потрібно було хірургічне втручання, у дитини був нарив. Мене через 5 хвилин повинен був змінити інший лікар і я сказав батькам, що допомогу дитині надасть інший фахівець. Але батько став мене ображати і кричати: «А ти що, неадекватний? Або ти п'яний і не можеш сам розкрити нарив?». Після цього взагалі стався шок - він ударив мене кулаком в обличчя і розсік губу, — розповів лікар.

Лікар від таких дій чоловіка отетерів, але не розгубився і в коридорі дав копня розлюченому батькові хлопчика. Варто зазначити, що хірург Сергій Зеваченков інвалід другої групи з цукрового діабету і, як він стверджує, він не вживає алкоголь в силу свого здоров'я, тож слова візитера його розлютили.

На цьому конфлікт не закінчився. Чоловік дочекався на вулиці хірурга після завершення зміни, там схопив його за ланцюжок на шиї і почав душити. Почалася бійка.

– Мені ж треба було якось захищатися, інакше він міг мене вбити. Але в підсумку, розсік мені підборіддя, вдарив в око, зачепив голосові зв'язки – я не можу говорити нормально, отримав струс мозку, - розповідає лікар.

Після бійки хірург написав заяву в поліцію, зняв побої і пройшов медобстеження. Зараз він на лікарняному.

Батьки хворої дитини розповіли свою історію. За їхніми словами, у їхнього сина стався нарив на пальці. Дільничий лікар оглянув і скерував до хірурга, оскільки ніготь, під який пішов гній, треба було видаляти.

Читайте також: «З невідомих причин помер мій синок»: медики не змогли врятувати хлопчика, якому стало погано у таборі (Фото).

За свідченнями мами хлопчика, в кабінеті вони почули запах перегару і стали вимагати іншого лікаря, після чого вийшли в коридор. Через секунду вилетів цей лікар і одразу ж вдарив чоловіка два рази ногою в живіт.

– Всі були шоковані, діти плакали... Деякі це все почали знімати на телефон. Мій син жахливо рознервувався і, щоб не травмувати його психіку й інших діток, чоловік не став захищатися, а повів дитину в машину заспокоюватися! А я, бачачи таке, зателефонувала в 102, - розказала мама хлопчика.

Вона стверджує, що хірург її ображав і погрожував, поки чоловік із сином були на вулиці.

– Цей доктор накинувся одразу ж і вдарив мого чоловіка в живіт і голову. Чоловікові довелося оборонятися і пару раз він ударив доктора по обличчю. Мабуть для цього Зеваченков і вибіг на вулицю, бо в коридорі він накинувся і я викликала поліцію, тож йому потрібно було показати, що побили його, а не він. Ми цього так не залишимо! – розповідає, мати дитини.

Жінка додала, що після побаченого у її сина стався нервовий зрив, а у чоловіка болить живіт.

В телеграм-каналі «РІА Мелітополь» виклали відео бійки між відвідувачем і хірургом. Хто кого побив, незрозуміло, оскільки чубилися чоловіки на рівних.

Відео дивіться тут.

 
 

 

 

Telegram Channel