Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Лучанка розпродує одяг, а кошти віддає на програму з підтримки жіночого здоров'я

Творити добро - не складно.

Фото зі сайту: emergency-hospital.kiev.ua

Лучанка розпродує одяг, а кошти віддає на програму з підтримки жіночого здоров'я

Очільниця Благодійної організації «Фонд боротьби з раком» Марія Адамчук-Коротицька розповіла про благодійників, завдяки яким фінансуються проекти організації

«За 9 місяців цього року ми передали в Волинська обласна дитяча клінічна лікарня ліків та розхідних матеріалів на 1.6 млн.грн. Ще понад 120 тис.грн. пішло на організацію виїзних обстежень на рак шийки матки та рак шкіри. І кожного разу, коли я починаю якийсь проект - я переживаю, де ми будемо брати на то все гроші. Але гроші мене люблять (а я люблю їх) і десь беруться, - пише на своїй сторінці у фейсбуці керівниця органзації «Фонд боротьби з раком» Марія Адамчук-Коротицька.

– Вже другий день бемкає приват24 від Malena Krasota: то Юля Бортнікова влаштувала черговий розпродаж одягу і гроші передає на нашу Програму з підтримки жіночого здоров'я.

Є Український фонд «Благополуччя дітей» (то завдяки їм наші онкохворі діти мають препарати, які не закуповує держава).

Є Саша, який декілька років стабільно підтримує нас і скидає кошти на мою особисту карту (тільки йому так можна!), є Український фонд «Благополуччя дітей» (то завдяки їм наші онкохворі діти мають препарати, які не закуповує держава). Myroslav Vatashchuk, а твоя допомога - це половина вартості сушильної машини для нейрохірургії

Насправді, вас усіх дуже багато: тих, хто дає кошти, проводить благодійні акції, допомагає іншими ресурсами і ми усіх вас дуже цінуємо!» – йдеться у дописі Марії Адамчук-Коротицької.

Реклама Google

Telegram Channel