Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Добу велосипедами або пішки: на Волині відбудуться пригодницькі перегони «Доброволець»

Змагання «Доброволець» проводяться з 2010 року.

Волинь-нова

Добу велосипедами або пішки: на Волині відбудуться пригодницькі перегони «Доброволець»

9-10 жовтня територією Волинської та Рівненської областей пройдуть щорічні туристичні змагання «Доброволець. Осінь». Захід присвячений Героям 35 Сотні Самооборони Майдану «Волинська Січ»

Змагання відбуваються у форматі пригодницьких перегонів. Участь можуть брати всі охочі, віком від 14 років. Також потрібно сформувати команду від 2 до 5 учасників та обрати категорію складності. Є наступні варіанти: 12 годин (піша дистанція); 24 години (піша дистанція); 24 години (велодистанція).

Реєстрація на змагання триває до 5 жовтня.

Загалом організатори планують розставити близько 75 контрольних пунктів на території площею 800 км2. Серед КП будуть історичні місця. Зокрема і ті, які пов’язані з періодом національно-визвольних змагань ХХ століття. 

Реєстрація на змагання триває до 5 жовтня. Також організатори пропонують учасникам трансфер з Луцька до місця старту та у зворотному напрямку.

Змагання «Доброволець» проводяться з 2010 року. Спочатку це були виключно зимові перегони, проте з 2019 року, через великий попит, організатори додали ще осінній етап змагань. За весь період історії змагань в них взяли участь понад  3 тисячі учасників з різних регіонів України, а також з країн ближнього закордоння (Польща, Білорусь). На зимових змаганнях цього року було 312 учасників.

Читайте також:  Волинські спортсмени здобули на чемпіонаті України з велоспорту 5 медалей

 

 

Telegram Channel