Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Клоун довів до сліз дитину – тепер відповідатиме в суді

Волинь-нова

Клоун довів до сліз дитину – тепер відповідатиме в суді

Мешканка Ізраїля подала позов проти аніматора

Жителька міста Рішон ле-Ціона, що в Ізраїлі, подала позов проти клоуна за те, що він зіпсував день народження її сина, яке відбулось півтора роки тому. Повідомляє ТСН.

Жінка через суд вимагає компенсації за моральну шкоду.

Постраждала пояснює, що після детального обговорення сценарію свята запросила клоуна додому, а також попросила його показати фокуси з тваринами, адже її син їх дуже любить.

Мама іменинника розчарувалась в аніматорі, як тільки він з'явився на порозі будинку. Чоловік був у звичайному одязі, тобто без звичного клоунського образу і гриму. Він не мав із собою практично жодного інвентарю, через що було мало фокусів. Більш того, частина з них взагалі не вдалась.

За словами жінки, її дитина дуже засмутилась. Хлопчик почав плакати, втік і зачинився у себе в кімнаті. Свято було геть зіпсовано.

Читайте також: Ігри, що призвели до самогубства

Але це не збентежило клоуна, і після закінчення виступу він зажадав, аби йому заплатили за проведену роботу. Чоловік наголошував на тому, що діти не брали участь в запропонованих ним розвагах, і тому виступ невдався.

Жінка через суд вимагає від клоуна компенсації за моральну шкоду, яку вона оцінила у 2000 шекелів (приблизно 625 доларів), в цю суму також входить оплата роботи клоуна, яку він все ж отримав.

Telegram Channel