Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Безугла і «Слуги народу» фактично викрили брехливість заяв Зеленського і Єрмака про «вагнерівців», - Бутусов

Мар'яна Безугла.

Фото Сегодня.

Безугла і «Слуги народу» фактично викрили брехливість заяв Зеленського і Єрмака про «вагнерівців», - Бутусов

Голова ТСК з питань розслідування можливих протиправних дій представників органів державної влади та інших осіб проти суверенітету України Мар'яна Безугла фактично визнала брехню президента Володимира Зеленського і голови ОП Андрія Єрмака про спецоперацію щодо «вагнерівців»

Про це в програмі «Великий ефір Василя Зими» на Еспресо.TV сказав главред Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Безугла практично повністю визнала правоту журналістів, які писали про цю історію, викрила брехню керівництва держави, яке намагається приховати правду про «вагнергейт».

«Голова ТСК і «Слуги народу» практично визнали брехню президента Зеленського і голови ОП Єрмака, викрили брехливість їхніх заяв про «вагнерівців». Це важливо і це треба відмітити. Нагадаю, що президент Зеленський спочатку заявляв, що ця ситуація - фейк. А голова ОП Єрмак сказав, що вся ця історія з «вагнерівцями» вигадана від першого до останнього слова. У червні Зеленський зробив нову заяву, що все ж таки операція була. Але проводили її іноземні спецслужби. Треба віддати належне. Пані Безугла зробила заяву, що насправді операція була, що операцію проводила українська розвідка, і в операції був план захоплення терористів. Безугла практично повністю визнала правоту журналістів, які писали про цю історію, викрила брехню керівництва держави, яке намагається приховати правду про «вагнергейт», - наголосив Бутусов.

Юрій Бутусов.
Юрій Бутусов.

 Читайте також: Законопроєкт про олігархів створює ризики для свободи слова в Україні, – ведучий CNN​.

Реклама Google

Telegram Channel