Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Буде Костя Грубич і безплатні млинці: у Володимирі-Волинському відбудеться смачний фестиваль

На «Смаковиці» відбудеться дегустація млинців від смачних партнерів фестивалю, частування чаєм та різноманітною випічкою.

Фото Офіційний сайт Володимира-Волинського.

Буде Костя Грубич і безплатні млинці: у Володимирі-Волинському відбудеться смачний фестиваль

Уже цієї неділі, 19 вересня у парку «Слов’янський» відбудеться найсмачніша подія року – п’ятий гастрономічний фестиваль «Смаковиця по-володимирськи»

 Головна страва цьогорічного фестивалю – млинці з різними начинками, якими частуватимуть усіх охочих. У «меню» гастрономічної події понад 20 локацій з майстер-класами, конкурсами, розвагами та дегустацією страв.

Після виступу духового оркестру ДМШ біля сцени відбудуться кулінарні майстер-класи від Костянтина Грубича та Володимира Юріна, котрі готуватимуть оригінальні млинці. 

Офіційне відкриття фестивалю відбудеться о 12:00. Після виступу духового оркестру ДМШ біля сцени відбудуться кулінарні майстер-класи від Костянтина Грубича та Володимира Юріна, котрі готуватимуть оригінальні млинці. 

На території проведення фестивалю діятиме професійний фуд-корт на усі смаки, медовий ярмарок від братства бджолярів землі Волинської та ярмарок хенд-мейду. У програмі фестивалю також конкурс серед ресторанів міста «Смачний млинець» та кулінарні посиденьки від Територіального центру соціального обслуговування «В гостях у бабусі»

На «Смаковиці» відбудеться дегустація млинців від смачних партнерів фестивалю, частування чаєм та різноманітною випічкою від Володимир-Волинського хлібозаводу, пончиками від «Шацьких господинь».  А ще пригощатимуть «Володимирською юшкою» та тематичними млинцями  Центр професійної освіти, агротехнічний коледж та фаховий педколедж.

На гастрономічному фестивалі буде не лише смачно, а і насичено цікаво. Зокрема, на «Пізнавальній галявині» репетиторський центр «Діалог» та клуб «ДОМовичок»  проведуть такі активності та майстер-класи:

12:00 – квіти з їстівним сюрпризом від «Діалогу»,

13:00 – пластилінова кулінарія від «Діалогу»,

14:00 – майстер-клас «Їстівні предмети з солодощів» від «ДОМовичка»,

15:00 – квест «Олів’є»,

16:00-19:00 – настільні ігри, цікава англійська, загадки, фуд-кросворди, безпрограшна лотерея та цікаві забавки.

У день проведення фестивалю «Смаковиця по-володимирськи» святкується День батька, якому Центр позашкільної освіти присвячує роботу локації «Подарунки для тата». Разом із викладачами ЦПО  діти зможуть виготовити:

о 12.30 – рамочку з сірників для тата та декоративну пташку з розписом,

о 14.00-  мильну троянду та сердечко в техніці сухого-мокрого валяння вовни.

На «Творчій галявині»  також відбудуться майстер-класи від народних умільців для дорослих і дітей:

13.00 – розпис пряників,

14.30 – глиняні свищики, ліплення з глини,

15.30 – воскові свічки.

Цікаві балачки на «Креативній галявині» відбудуться із гостями фестивалю:

12:15 – Іриною Зінкевич (блогерка),

13.15 – Володимиром Юріним (шеф-кухар),

14.30 –  Костянтином Грубичем (ведучий),

15.30 –  Лесею Панасюк (кондитерка).

Окрім цього, на «Смаковиці» на вас чекають вікторини серед глядачів, призи та нагородження інтернет-переможців, яскраві фотозони,   насичена концертна програма денної сцени та «антикалорійна» дискотека ввечері, а ще подарунки людям з прізвищами, які пов’язані з млинцями, підбиття підсумків інтернет-конкурсу «Готуємо з татом», гастротур містом від Туристично-інформаційного центру та ще багато інших активностей. Отож, не зволікайте та приходьте цілою родиною на «Смаковицю», аби отримати порцію гарного настрою та смачного частування.

Читайте також: 64-річний народний артист з Волині Петро Панчук: «Тепер романси співаю новонародженій донечці Єлизаветі»​.

Telegram Channel