Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чорновола убили чотирма ударами кастета, основного свідка з Волині теж вбили – експрокурор

В'ячеслав Чорновіл.

Фото Главком.

Чорновола убили чотирма ударами кастета, основного свідка з Волині теж вбили – експрокурор

Смерть лідера Народного руху України В’ячеслава Чорновола була не випадковою дорожньо-транспортною пригодою, а вбивством

Про це не вперше заявив колишній заступник генерального прокурора України Микола Голомша. Він оприлюднив нові деталі трагедії та розповів, що Чорновіл був убитий чотирма ударами кастета. Про це він розповів в ефірі «4 каналу» у програмі Остапа Дроздова «Прямим текстом», пише «Главком».

Було встановлено вбивство на Волині основного свідка. Коли ми відкопали труп, там були важкі метали в кістках.

«Ми розслідували справу про вбивство Чорновола… І встановили, що Чорновола було вбито. Було вбито чотирма ударами кастету у потиличну ділянку голови і таким самим кастетом було добито водія», – наголосив колишній прокурор.
«Безперечно, що не ДТП. Було встановлено відключення подушок безпеки. І підробку огляду місця події. Було встановлено вбивство на Волині основного свідка. Коли ми відкопали труп, там були важкі метали в кістках. І ми розкрутили експерта, який сказав, що він не вскривав труп Чорновола. Більше того, ми ще розслідували справу про вбивство Володимира Івасюка. І також встановили на той час, вже коли я курував цю справу, що Володимира Івасюка було вбито і повішено мертвим. І справа про замах на вбивство Ющенка. Ми вже дуже близько підійшли до команди Януковича… І в якийсь час усі справи у мене було забрано і передано іншому заступнику генерального прокурора»!» – розповів Голомша.
Він уточнив, що справи в нього забрали, коли генпрокуратурою керував Олександр Медведько.
Голомша каже, що в тому, що Чорновола було вбито, не сумнівалися, ані слідчі, які з ним працювали, ані оперативники.

Читайте також: Найстрашніша у світі «Волга» продається у Львові​.

Реклама Google

Telegram Channel