Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Отримав суворе покарання: волинянин скачав на смартфон порнографію і переглядав її з дитиною

Чоловіка судили.

Фото - ілюстративне.

Фото зі сайту Народна правда.

Отримав суворе покарання: волинянин скачав на смартфон порнографію і переглядав її з дитиною

Чоловік каже, що то було перший і останній раз

4 жовтня 2020 року волинянин демонстрував на телевізорі неповнолітньому продукцію зі змістом, який знаходиться в явному протиріччі з існуючими в суспільстві традиціями інтимного спілкування людей, яка здатна шляхом одіозної сексуальної інформації призвести до деформації моральних уявлень і понять про сексуальні відносини між людьми.

У чоловіка  було виявлено та вилучено 49 відео- та фотофайли, які відповідно до висновку експерта, містять цинічну, непристойну фіксацію статевих актів, самоцільну, спеціальну демонстрацію геніталій, антиетичних сцен статевих актів, сексуальні збочення, які не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукаючи негідні інстинкти та містять порнографічний зміст.

Суд  визнав волинянина винним у вчинені злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років і два місяці зарахувавши у строк відбуття покарання відбуте частково покарання за вироком Нововолинського міського суду Волинської області від 04 грудня 2020 року.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав та запевнив, що це було лише один раз. Пояснив, що в контактах через мережу інтернет приєднався до групи і йому скинули на смартфон такі зображення і їх продемонстрував неповнолітньому. У вчиненому щиро каявся, обіцяв, що це був перший і останній раз в його житті, усвідомив, що поводився вкрай погано. Просить врахувати, те, що він відноситься до соціально уражених верств населення, оскільки з малолітнього віку виховувався в державних установах- інтернатах, у 2014 році визнаний особою з інвалідністю 3 групи довічно, має проблеми зі здоров’ям, що підтверджено документально і призначити йому мінімальне покарання.

Законні представники дитини зазначили, що претензій до обвинуваченого не мають, стосовно покарання, покладаються на розсуд суду.

Суд  визнав волинянина винним у вчинені злочину та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк п’ять років і два місяці зарахувавши у строк відбуття покарання відбуте частково покарання за вироком Нововолинського міського суду Волинської області від 04 грудня 2020 року. А також стягнув із нього в дохід держави 1307,60 грн. витрат за проведення судової-мистецтвознавчої експертизи у провадженні.

 

Джерело: Єдиний державний реєстр судових рішень
Telegram Channel