Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Луцьку перенесуть дві зупинки і облаштують нові майданчики для платного паркування

В центрі побільшає платних парковок.

Фото volynonline.

У Луцьку перенесуть дві зупинки і облаштують нові майданчики для платного паркування

Відповідні рішення прийнято під час чергового засідання виконавчого комітету

Мова йде про зміну місця розташування зупинки «Вулиця Наливайка. Переїзд» з вул. Наливайка, 49 — на вул. Наливайка, 53. Також зупинку громадського транспорту біля ЖК «Яровиця» перенесено на вул. Винниченка, 67. Перенесення здійснюється у зв'язку з тим, що вказана зупинка розміщена з порушенням правил, норм та стандартів (розташована на перехресті) та влаштуванням нового пішохідного переходу. Назва зупинки українською мовою «Вулиця Франка», назва зупинки англійською – «Franka Street», інформує міська рада.

Комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» облаштує майданчики для платного паркування транспортних засобів на вул. Словацького (в районі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка) та проспекті Волі, 2, а також — на вул. Коперника, 8.

Крім цього, комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» облаштує майданчики для платного паркування транспортних засобів на вул. Словацького (в районі Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка) та проспекті Волі, 2, а також — на вул. Коперника, 8. «Ми організовуємо платну стоянку автомобілів на Театральному майдані й окремих вулицях, що до нього прилягають, так як це відбувається в усіх містах країн Європи», – наголосив міський голова Ігор Поліщук.

Також буде організовано та облаштовано додаткові місця стоянки автотранспорту на перетині вулиць Єршова-Карбишева. Збір коштів за послугу з бронювання місць для стоянки автотранспорту на облаштованих місцях встановлюватиметься у четвер та неділю з 06.00 до 15.00.

Читайте також: Двоє волинян увійшли до сотні найбагатших українців​.

Telegram Channel