Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Павло Зібров похвалився розкішним маєтком з басейном і озером (Фото)

Павло Зібров.

Скріншот із відео.

Павло Зібров похвалився розкішним маєтком з басейном і озером (Фото)

Усе більше українських зірок перебираються з Києва за місто. Багато років тому так зробив Павло Зібров. Співак придбав маєток з величезною територією, на якій є і басейн, і фонтан, й озеро, і власна лазня

64-річний Павло Зібров вперше показав публіці свої володіння. Він не став пускати журналістів у будинок і провів екскурсію лише подвір'ям, повідомляє 24 Канал.

Тож двоповерховий маєток народного артиста виконаний в аристократичному стилі – з колонами, балконом і терасою. Просто перед входом розташований фонтан, який подружжя 18 років тому привезло з Італії. За словами Зіброва, вночі він ще й підсвічується. Окрасою двору є зіркова алея гортензій.

«У нас є кущі від Білоножків, Таї Повалій, Алли Кудлай, Юрія Рибчинського, Петра Маги. Марина відповідає за ці кущі. Де троянди у нас, ми називаємо Швейцарією», – розповів Павло Зібров.

Двоповерховий маєток народного артиста виконаний в аристократичному стилі – з колонами, балконом і терасою. Просто перед входом розташований фонтан, який подружжя 18 років тому привезло з Італії.

Біля будинку є величезний басейн. Щоправда, у ньому зіркова сім'я купається рідко, бо влітку він нагрівається до 31 градуса.

«Неможливо купатися. Доливаємо зараз холодну воду, свердловина є», – ділиться співак.

 

 За білосніжним маєтком Павла Зіброва – город, на який він не пускає дружину Марину. Вирощувати огірки, кабачки, малину, виноград, аґрус, смородину, лохину йому допомагає сторож Гена.

 

 

 

 Згодом Павло Зібров показав свою гордість – ставок з черепахою, дикими качками й березами, які він посадив 15 років тому. На березі озера розташована лазня з більярдом. Там він пише хіти з колегами Юрієм Рибчинським і Петром Магою.

 

 

 

 «Ми приїжджаємо попрацювати – написати пісню чи під замовлення музику. Це цілий процес: сходили в баньку, пограли в більярд. Нас тут не чіпають наші жінки, бо ми займаємося медитацією», – поділився народний артист.

Читайте також: Чоловік Світоліної зворушливо привітав її з днем народження.

Telegram Channel