Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку через дії «чорних реєстраторів» псується вигляд міста

Незаконною бруківкою до незаконного входу

Незаконною бруківкою до незаконного входу

Фото Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради

У Луцьку через дії «чорних реєстраторів» псується вигляд міста

Справу передано на розгляд до міської ради Луцька

Перевівши в обхід законодавства, за допомогою «чорних реєстраторів» квартиру на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку по просп. Волі, 33 в торгово-офісне приміщення, лучанин, за прикладом свого сусіда, власника стоматологічного кабінету на просп. Волі, 31, знищив частину газону нещодавно облаштованого скверу та здійснив вкладання бруківки до незаконного входу в колишню квартиру. Про це повідомляє Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради

 Інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення 

Так як такі дії є порушенням п.п. 2.5.5.1.9 та 2.5.5.1.10 Правил благоустрою міста Луцька, інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення та передано на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Читайте також: Антикорупційний суд виправдав ексчиновницю Волинської ОДА

Також, інспектором було видано приписи на демонтаж незаконно влаштованих пішохідних доріжок в сквері з подальшим відновленням трав’яного покриву.

До слова, Міністерство юстиції України веде кволу війну із недобросовісними («чорними») державними реєстраторами. Таку думку у коментарі УНН висловив адвокат Денис Ципін. «У нас нова судова практика: ані реєстратор - чорний чи білий, який зареєстрував неправомірно майно чи перереєстрував його, ані нотаріус, який зробив такі речі, не є навіть відповідачем в суді - на нього не можна подати позов» – сказав юрист.

Telegram Channel