Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На рахунках жінки, яку жорстоко зарубав чоловік, за кілька днів до трагедії з’явилося 80 тисяч доларів

Кошти перейдуть до спадкоємців.

Фото зі сайту ІА ВолиньPost.

На рахунках жінки, яку жорстоко зарубав чоловік, за кілька днів до трагедії з’явилося 80 тисяч доларів

20 липня у Луцьку в будинку на проспекті Соборності, 32 сталося подвійне вбивство - Василь Пиилипюк зарубав дружину та доньку. Зловмисника помістили в сізо, де його до смерті побив, як підозрює поліція, 18-річний співкамерник

Очільник волинської поліції Юрій Крошко в інтерв’ю  ІА ВолиньPost розповів, що у червні цього року на пляжі озера у селі у Згорани, Василь Пилипюк штрикнув себе ножем. Чоловіка із травмами госпіталізували до Любомльського ТМО, а згодом відпривали на лікування у психіатричний заклад.

– Дійсно на той час при ньому було багато грошей (понад 77 тисяч доларів і майже 169 тисяч гривень, - ІА ВолиньPost) і їх слідчий вилучив під час огляду місця пригоди. Чоловіка доставили у психіатричну лікарню, а за грошима прийшла законна дружина. Коли сталося вбивство, стали досліджувати і з'ясували, що за кілька днів до вбивства кошти з’явилися на рахунках дружини. Вони і зараз там перебувають.

Щодо коштів, то має знайтися спадкоємець, найближчий родич, який згідно із законом має право на них претендувати.

- Справа про подвійне вбивство ще не закрита, але буде. Відповідно до норм кримінально-процесуального кодексу, її закриває процесуальний прокурор. Навіть якщо злочинець вже мертвий, потрібно провести всі експертизи, - сказав Юрій Крошко. - Щодо коштів, то має знайтися спадкоємець, найближчий родич, який згідно із законом має право на них претендувати. Це точно не буде справою поліції, оскільки гроші не стали предметом злочину і не були здобуті у результаті злочину. Тому нема підстав накладати на них арешт чи іншим чином впливати на їхню долю.

За словами очільника поліції Волині, ні чоловік, ні дружина не захотіли розповідати про їхнє походження.. Казали лише, що це – власні кошти сім’ї. Жодної інформації чи версій про їхнє злочинне походження не було. Тому і не було підстав не віддавати їх дружині.

Telegram Channel