Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Екснардеп із Волині осідлав двоколісника і дременув на Афон та в Мекку байкерів (Фото)

Вперед до мрії!

Фото з фейсбук-сторінки Ігоря ЛАПІНА.

Екснардеп із Волині осідлав двоколісника і дременув на Афон та в Мекку байкерів (Фото)

Ігор Лапін вирішив у 52 роки здійснити заповітну мрію

«Ти прокидаєшся, запарюєш вівсянку, снідаєш, а потім підходиш до вікна і дивишся в двір. Хтось тренується вранці, хтось гуляє з дітьми, хтось просто на лавці вже читає новини. Смакуючи ранковою кавою, яку щойно заварив, ти розмірковуєш про зради і перемоги, про добре і зле, про життя... Аж раптом в голові промайнула думка, що ти не хочеш того сніданку і тої кави, і тих міркувань, в тому місті, де ти сьогодні, де сьогодні твій черговий в житті дім... Зліва від вікна в кімнаті стоїть стіл. Ти зиркнув, а під ним – кофри, наплічник, спальник, матрас і плитка з термосом. Ще секунда і ти вже пакуєш то всьо в кофри байка і вивалюєшся за мрією, бо тобі 52 роки... А коли, як не зараз, починати здійснювати свої мрії. І от ти вже печеш по дорозі, далі від тої суєти... », – написав екс-нардеп від Луцька Ігор Лапін на своїй сторінці у фейсбуці.

Вперше за багато років ти зробив крок для себе, для мрії. 

«Київ – Одеса – Варна - Уранополі (Афон, Греція), знову Болгарія – Румунія – Перевал Трансфагараш (мекка байкерів), Чернівці – знову Київ... 7 днів пригод, від +13° С до +43° С, тисячі кілометрів...

Літо «фсьо». Вперше за багато років ти зробив крок для себе, для мрії. Це не останній крок», – написав політик.

Тепер Ігор Лапін планує освоїти відеоредактор та змонтувати фільм про бюджетний відпочинок на байку.

Користувачі соцмережі під дописом висловлюють підтримку лучанину, захоплюються його вчинком, радять не зраджувати мріям  і закликають: «Так тримати!»

Читайте також у нас: «Лікар Комаровський попередив про нову смертельну гру для дітей: дихають газом».

Telegram Channel