Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Безпілотники з контрабандою знову не потрапили до Польщі

Знову не долетіли

Фото з сайту Державної прикордонної служби України

Безпілотники з контрабандою знову не потрапили до Польщі

На Ковельщині виявили три безпілотні літальні апарати

Прикордонники Волинського загону виявили безпілотників, котрі, ймовірно, використовували для незаконного переміщення цигарок до Польщі. Про це на офіційному вебсайті повідомила Державна прикордонна служба України. Близько опівночі прикордонний патруль почув характерний для безпілотника шум в тилу ділянки відділу «Грабове».

Пошукова група спільно з оперативниками прикордонного загону виявила три саморобні літальні апарати та радіоантени, які використовувалися для управління безпілотниками.

Військовослужбовці підрозділу розпочали пошукові дії. За допомогою безпілотного авіаційного комплексу охоронці кордону зафіксували на околиці одного з прикордонних населених пунктів Ковельщини автомобіль української реєстрації. Неподалік транспортного засобу пошукова група спільно з оперативниками прикордонного загону виявила три саморобні літальні апарати та радіоантени, які використовувалися для управління безпілотниками.

На цей час триває пошук осіб, причетних до організації протиправної діяльності на кордоні.

Читайте також: На Волині прикордонники почули і збили безпілотник винахідливих контрабандистів.

Про знахідку співробітники Держприкордонслужби повідомили поліцейських, які встановленим порядком й вилучили літальні апарати кустарного виробництва, антени та транспортний засіб «Chrysler Voyager».

Telegram Channel