Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Максим Галкін і Алла Пугачова продемонстрували свої незгасаючі почуття один до одного  (Фото)

Кохання!

Фото зі сайту: Politeka.net.

Максим Галкін і Алла Пугачова продемонстрували свої незгасаючі почуття один до одного (Фото)

Нещодавно Примадонна змінила образ

В останні роки знаменита російська співачка стала не так часто з'являтися на світських заходах. Проте недавно вона все ж вийшла в світ зі своїм чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним.

Як пише Politeka.net, одне з фото пари на червоній доріжці з'явилося на фан-сторінці зіркової сім'ї в Instagram. На знімку можна побачити Пугачову і Галкіна, що позують для фотографів.

 

 Перед цією подією Примадонна змінила свій імідж: вона вирівняла волосся і ще сильніше їх освітлила. Співачка також вибрала макіяж з темними тінями, який зробив її погляд виразнішим.

Артисти стояли перед камерами в обнімку і щасливо посміхалися, а Пугачова зворушливо притискалася до свого чоловіка.

«Я люблю тебе, як сонце любить небо!», - йдеться у підписі до фото.

Шанувальники зірок тут же відреагували на пост.

«Як Аллі йде цей образ! Класні, щасливі!», «Красива парочка! Алла, як завжди чарівна!», «Красива пара», «Два сонця на заході», «Алла розцвіла з Галкіним», «Алла все красивіше і красивіше. Виглядають з Максимом як ровесники. Так тримати! Щастя вам і любові», - пишуть люди.

Під час торжества він почав годувати дружину з ложечки, а наостанок і зовсім ніжно поцілував в губи.

Алла Пугачова і Максим Галкін нещодавно вийшли в світ і не стримали почуттів перед об'єктивом камери

Незважаючи на 27-річну різницю у віці, Алла Пугачова і Максим Галкін демонструють ідилію у відносинах. Останнім часом вони не часто з'являються на світських заходах. На одній з фанатських сторінок Instagram показали миле відео в компанії знаменитої парочки.

Відео було зроблено на святкуванні дня народження Максима Галкіна. Під час торжества він почав годувати дружину з ложечки, а наостанок і зовсім ніжно поцілував в губи.

 

 На святі Алла Борисівна з'явилася в пишній сукні з фатину з квітковим візерунком. Наряд доповнював і туфлі на танкетці в тон. Примадонна також зробила макіяж в рожевих тонах і завила кучерики. На святі багато хто милувалися Пугачовою. Максим же вибрав класичні брюки чорного кольору і сорочку в тон.

Користувачі Мережі оцінили красиві кадри і засипали зоряну пару теплими відгуками в коментарях.

«Любов всім вікам покірна, її пориви благотворні», «Так класно. Заздріть», «Солодка парочка», «Щасливі разом», «Любов ще жива», - писали коментатори.

Реклама Google

Telegram Channel