Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Ужгородщині судитимуть депутата, у будинку якого незаконно утримували та били палицями іноземних емігрантів

Незаконно утримував і лупцював

Фото Пресслужба Закарпатської області

На Ужгородщині судитимуть депутата, у будинку якого незаконно утримували та били палицями іноземних емігрантів

До суду скеровано обвинувальний акт

За даними слідства, обвинувачений незаконно утримував у своєму помешканні трьох громадян Індії. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної прокуратури.

Утримання осіб у помешканні депутата супроводжувалося завданням їм фізичних страждань – чоловіків систематично били дерев’яними палицями.

 Їх забезпечували продуктами харчування, а в подальшому планували нелегально переправити через держкордон до країн Європейського Союзу із залученням спеціальних провідників. Оплата за такі послуги мала становити 3500 доларів США з людини. Утримання осіб у помешканні депутата супроводжувалося завданням їм фізичних страждань – чоловіків систематично били дерев’яними палицями.

Читайте також: На вимогу екс-депутата з Волині суд зобов'язав порушити справу проти слідчого ДБР щодо «вагнергейту»

Наприкінці квітня цього року іноземцям таки вдалося покинути будинок: розбивши вікно на другому поверсі, вони вибралися на сусіднє подвір’я, звідки втекли до будинку однієї з місцевих мешканок. З її допомогою повідомили про злочин правоохоронцям.

Досудове розслідування здійснювали слідчі місцевого відділення ГУНП в Закарпатській області за оперативного супроводу співробітників головного оперативно-розшукового відділу Чопського прикордонного загону ДПСУ та УСБУ в Закарпатській області.

Реклама Google

Telegram Channel