Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Гнідавський цукровий завод розпочинає сезон бурякопереробки: чи буде вигідно селянам

На підприємстві розробили власну схему роботи з буряком здавачами об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника.

Фото із офіційного сайту заводу.

Гнідавський цукровий завод розпочинає сезон бурякопереробки: чи буде вигідно селянам

Кожен рік Гнідавського цукрового заводу розпочинається задовго до початку сезону цукроваріння.

Одна з передумов успіху підприємства високоякісна сировина, яку завод вирощує разом зі своїми партнерами – сільгоспвиробниками.

На підприємстві розробили власну схему роботи з бурякоздавачами, об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника. Підтримка бурякоздавачів і турбота про врожай сповна винагороджується.

Ще заводовго до старту сезону цукроваріння на Гнідавському цукровому заводі розпочинають пуско-налагоджувальні роботи аби до старту підійти у «повній бойовій готовності».

На підприємстві розробили власну схему роботи з бурякоздавачами, об’єктивно вигідну для підприємства і сільгоспвиробника.

«Ми обіцяли, що Гнідавський цукровий завод запуститься вчасно і працюватиме стільки, скільки буде потрібно, аби не пропав жоден буряк, вирощений селянином. Обіцянку виконано і вже сьогодні перші цукрові буряки поступили на бурякопункт, за кілька днів розпочнемо переробку.

Читайте також: Фермер з Горохівщини, який першим в селі приватизував паї, коли занепадали колгоспи, показав, як нині господарює (Відео)

Протягом останніх років ми значно оновили матеріально-технічну базу, встановили найновіше обладнання, аби продукція дійсно відповідала європейському зразку», – розповів Василь Муха.

Реклама Google

Читайте також: На Павлівському пивзаводі почали виготовляти «віскі»

Джерело: Гнідавський цукровий завод
Telegram Channel