Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Відомий хірург з Волині та Президент Віктор Ющенко стали почесними професорами Міжнародного європейського університету (Фото)

Вітаємо!

Фото з фейсбук-сторінки Міжнародного європейського університету.

Відомий хірург з Волині та Президент Віктор Ющенко стали почесними професорами Міжнародного європейського університету (Фото)

На урочистому засіданні Вченої Ради відбулася церемонія вручення Дипломів Почесних професорів третьому Президенту України Віктору Андрійовичу Ющенку, доценту кафедри та клініки кардіології Медичного університету Гданська Мілошу Ягушевському, заслуженому лікарю України, громадському діячу та відомому лікарю-хірургу Ростиславу Любомировичу Валіхновському

Відкрив урочисту церемонію в. о ректора доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України, заслужений працівник освіти України Олег Семенович Падалка. Про це інформують на сторінці Міжнародного європейського університету у фейсбуці.

Звання присвоєно за плідну співпрацю в галузі підготовки і виховання молодих фахівців, значний внесок у забезпечення навчального процесу та наукових досліджень Міжнародного Європейського Університету.

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Алла Сергіївна Наволокіна під оплески присутніх членів Вченої Ради та гостей оголосила одноголосне рішення членів Вченої Ради Міжнародного Європейського Університету про присвоєння звань Почесних професорів МЄУ Віктору Андрійовичу Ющенку, Мілошу Ягушевському й Ростиславу Любомировичу Валіхновському за плідну співпрацю в галузі підготовки і виховання молодих фахівців, значний внесок у забезпечення навчального процесу та наукових досліджень Міжнародного Європейського Університету.

 

 «Нескінченно пишаємось і вітаємо всю родину Міжнародного Європейського Університету з тим, що такі відомі постаті приєднуються до нашої спільноти!» – йдеться у дописі.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel