Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Важила всього 10 кілограмів: на Рівненщині померла 8-річна дитина

Вічна пам’ять!

Фото зі сайту: rivne.media.

Важила всього 10 кілограмів: на Рівненщині померла 8-річна дитина

Життя дівчинки забрав коронавірус

Учора від коронавірусних ускладнень померла дитина. Дівчинці було лише вісім років. Відомо, що її привезли з Костопільщини у обласну дитячу лікарню у вкрай важкому стані. Про це інформує rivne.media

«Дитина туди поступила у вкрай важкому стані, але цей тяжкий стан спричинений не лише коронавірусом, а в дитинки дуже важка вроджена патологія розвитку головного мозку, в дитини тетрапарез. Плюс нашарувався COVID і дитину врятувати не вдалось. Дитина була в лікарні лише добу, були надані всі реанімаційні заходи. Це говорить про те, що штам «Дельта» вражає, на жаль, дітей», - розповіла координаторка вакцианції від коронавірусу в області Олена Гандзюк.

Дитина була в лікарні лише добу, були надані всі реанімаційні заходи. Це говорить про те, що штам «Дельта» вражає, на жаль, дітей.

Медична директорка Рівненської обласної дитячої лікарні Любов Філик для Радіо Трек розповіла, що у свої вісім років дівчинка важила всього лише 10 кілограмів.

Читайте також:  На Волині за добу коронавірусом захворіли 209 осіб

 «У дитини була вроджена вада - ДЦП. Вона була з паралічем. У 8 років дівчинка важила 10 кг. Такі діти зі складними супутніми патологіями помирають не стільки від коронавірусу, а від того, що серце та легені не можуть впоратися з хворобою.Тому наступає смерть, що і зробив коронавірус. Таких хворих вбиває не лише коронавірусна пневмонія, а й звичайна», - розповіла лікарка.

Реклама Google

Telegram Channel