Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Машину зім’яло, як аркуш паперу: у страшній ДТП - троє загиблих (Фото 18+)

Авто злетіло в кювет.

Фото поліції Київської області.

Машину зім’яло, як аркуш паперу: у страшній ДТП - троє загиблих (Фото 18+)

Поліцейські Білоцерківщини з'ясовують обставини аварії біля села Дрозди

До поліції надійшло повідомлення про аварію, яка трапилась на трасі біля виїзду з міста Біла Церква в напрямку села Дрозди. Про це до Білоцерківського районного управління поліції повідомив свідок, інформує відділ комунікації поліції Київської області.

На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції, які при спілкуванні з медиками з'ясували, що в результаті автопригоди є троє загиблих. 

Удар був настільки сильним, що одна із пасажирок опинилась в багажному відділенні автомобіля. Жінка загинула на місці події.

Зі слів 72-річного водія автомобіля «Cherry Amulet», він не впорався з керуванням, з'їхав у кювет, де скоїв зіткнення з деревом. 

 

 

 

Удар був настільки сильним, що одна із пасажирок опинилась в багажному відділенні автомобіля. Жінка загинула на місці події, її особа досі встановлюється поліцейськими. Серед загиблих також 72-річна дружина водія та його 71-річний товариш.

На місце події прибули рятувальники. Згодом слідчі слідчого управління поліції Київщини визначать правову кваліфікацію цієї події. 

Читайте також: Авто пролетіло перед носом: чоловік дивом врятувався від страшної ДТП, момент потрапив на камеру.

Telegram Channel