Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Новий тренд в TikTok - підлітки громлять свої школи задля ролика в соцмережі

Що в дитячих головах?

Фото Pixabay.

Новий тренд в TikTok - підлітки громлять свої школи задля ролика в соцмережі

TikTok блокуватиме подібні відео

Через новий челендж у соцмережі TikTok, підлітки у США для роликів почали викрадати шкільне майно та громити туалети. Про це повідомляє «Апостроф« із посиланням на WPTV-TV.

Челендж нараховує уже понад 100 тисяч «послідовників».

У вересні в американському сегменті TikTok поширився новий челендж під хештегом #deviouslick і #deviouslicks. Його суть полягає в тому, що підлітку потрібно щось вкрасти зі школи. Користувачі викладають ролики з самим моментом крадіжки. Всі відео змонтовані під трек американського репера Lil B - Ski Ski BasedGod. Челендж нараховує уже понад 100 тисяч «послідовників».

Окрім того, через деякий час у TikTok почали з'являтися відео наслідків, а саме: відсутність пісуарів і дзеркал, зламані змішувачі в туалеті, через які почався потоп.

Соцмережа почала видаляти ролики, зокрема засновника челенджу - користувача з ніком jugg4elias. Першого вересня він виклав кліп з демонстрацією вкраденої зі школи пачкою медичних масок.

Наразі при пошуку за хештегом #deviouslick і #deviouslicks TikTok почав показувати повідомлення, що ці ролики можуть бути пов'язані з контентом, який порушує правила майданчика.

Читайте також: На Рівненщині п’ятьох дітей не пускають у школу вчитись.

Telegram Channel