Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Тіло дівчини, яка зникла у подорожі з нареченим, знайшли після довгих пошуків (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото twitter.com/josephpetito.

Тіло дівчини, яка зникла у подорожі з нареченим, знайшли після довгих пошуків (Фото)

У національному парку у Вайомінгу знайшли тіло жінки, чиї параметри збігаються з Габбі Петіто. Це дівчина, яка поїхала у подорож з нареченим, але потім зникла за невідомих обставин

Її наречений 23-річний Браян Лондрі 1 вересня повернувся додому один і відмовився говорити з поліцією, а потім і сам зник, передає bbc.com.

«Причину смерті ще не встановили», - розповів агент ФБР Чарльз Джонс, який займається справою.

22-річна Габріель «Габбі» Петіто подорожувала у національному парку Гранд-Тітон з Браяном Лондрі і зникла.

Згодом чоловіка оголосили «об'єктом інтересу» у цій справі, але офіційних звинувачень йому не висували. Він відмовився розповідати поліції про те, що сталося, а за кілька днів зник і сам.

Відео про початок подорожі вже набрало 2,8 млн переглядів. На ньому Габбі та Браян розважаються і подорожують у білому мікроавтобусі.

У ФБР кажуть, що ще проводять експертизу, яка дозволить вже стовідсотково встановити, чи виявлене тіло - це Габбі Петіто.

У липні Габбі Петіто вирушила у подорож разом з нареченим Браяном Лондрі у «будинку на колесах». Пара регулярно повідомляла про свою подорож і пригоди у соцмережах. Відео про початок подорожі вже набрало 2,8 млн переглядів. На ньому Габбі та Браян розважаються і подорожують у білому мікроавтобусі. У коментарях глядачі тепер висловлюють співчуття родині дівчини.

Нагадаємо, 1 вересня Браян Лондрі повернувся додому у Флориду на мікроавтобусі, але без Габбі Петіто. Через 10 днів родина дівчини звернулася до поліції для її розшуку. Всі вихідні команда рятувальників і правоохоронці з собаками та дронами розшукували Габбі Петіто у Флориді, але пошуки не дали жодного результату. За два тижні до зникнення Габбі поліція у місті Моав на півдні Юти отримала виклик про можливий випадок домашнього насилля. На відео, яке опублікувала поліція, Габріель плакала і скаржилася офіцерам на своє психічне здоров'я. Вона також сказала, що вони з нареченим почали частіше сваритися.

Читайте також: Автівки розтрощені вщент: на трасі Львів–Луцьк сталася страшна аварія (Відео).

 

 

 

Telegram Channel