Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
«На Волині жоден хворий на COVID-19 пацієнт – не вакцинований»: чи готова область до боротьби з вірусом

Дотримуйтеся правил карантину!

Фото volyn.com.ua.

«На Волині жоден хворий на COVID-19 пацієнт – не вакцинований»: чи готова область до боротьби з вірусом

Інтенсивність поширення коронавірусної інфекції, динаміка зростання кількості хворих та швидкість заповнення лікарняних ліжок свідчать про небезпеку запровадження на Волині «жовтої» карантинної зони

Станом на 20 вересня в області визначено дев'ять закладів, які лікують хворих на коронавірус. Серед них п'ять закладів високої хвилі і два –другої.

Про це повідомив на позачерговому засіданні сесії Волинської обласної ради через т.в.о. начальника управління охорони здоров'я Волинської ОДА Валерій Руцький.

Волинь в числі останніх за ванцинацією в Україні.

Також він зазначив, що в області низький показник вакцинованих. Серех хворих на коронавірус у лікарнях нині нема жодного вакцинованого пацієнта.

«Є випадки захворювання на коронавірус серед вакцинованих. Однак ті пацієнти переносять хворобу легше і не потрапляють до лікарень. З початку кампанії вакцинації на Волині отримали одну дозу 113 006 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 88 777 людей. Загалом проведено 201 783 щеплення», – зазначив Валерій Руцький

Посадовець переконує, що Волинь в числі останніх за ванцинацією в Україні. Хоч з початку пандемії на Волинь прибуло 324 200 доз вакцини.

Читайте також: В Україні продовжили адаптивний карантин до кінця року.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel