Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Поліція відкрила справу через бійку фанатів на «Олімпійському»

На стільцях кров.

Фото: Укрінформ.

Поліція відкрила справу через бійку фанатів на «Олімпійському»

У Києві поліція розпочала кримінальне провадження за фактом бійки вболівальників на НСК «Олімпійський» під час матчу «Динамо» - «Олександрія» 18 вересня

Під час футбольного матчу правоохоронці отримали інформацію, що на одному з секторів між вболівальниками відбулася бійка. Згодом до поліції надійшли заяви від потерпілих, передає Укрінформ із посиланням на Головне управління Нацполіції у місті Києві.

Попередньо встановили, що один із глядачів зробив зауваження іншим щодо припинення використання файєрів. У відповідь на зауваження молодики перелізли через паркан до іншого сектору і влаштували бійку.

Із заявами про тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості до Печерського управління поліції звернулися четверо осіб.

«Як тільки охоронці стадіону, до функцій яких входить реагування на протиправні дії глядачів безпосередньо на трибунах, повідомили поліцейським про інцидент, спецпризначенні одразу прибули до сектору. Із заявами про тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості до Печерського управління поліції звернулися четверо осіб», - ідеться у повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України - хуліганство. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, футбольний клуб «Динамо» сприятиме розслідуванню побиття фанатами глядачів матчу «Динамо» - «Олександрія» на НСК «Олімпійський».

Читайте також: Стрілянина в Івано-Франківську: поліція розповіла деталі.

Реклама Google

Telegram Channel