Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Банкова зрадила українські спецслужби, а тепер їх зраджують «слуги народу» – Ірина Геращенко про «вагнергейт»

«Всі зрадники мають за статтею «державна зрада» нести відповідальність».

Фото Європейська солідарність.

Банкова зрадила українські спецслужби, а тепер їх зраджують «слуги народу» – Ірина Геращенко про «вагнергейт»

Півтора роки тому Банкова зрадила українські спецслужби, фактично зливши унікальну спецоперацію і передавши Путіну 33 вбивці. А сьогодні спецслужби зраджують депутати з фракції «Слуга народу». Які намагаються «відмити» репутацію влади. Про це з трибуни парламенту заявила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко

«Дискредитуючи саму ідею цивільного парламентського контролю, ви замість ТСК створили безумну «ТСН» – тусовку «Слуг народу», яка працює пральнею з відмивання Банкової від того багна, куди ви вляпалися зі спецоперацією «вагнерівців», – наголосила Геращенко.

А потім в повному складі разом зі своєю очільницею втекли, коли на цю тусовку прийшли безпосередньо розвідники, ті, хто брав участь в розробці операції, ті, хто безпосередньо свідчили, що Порошенко давав вказівки розпочати її.

«Ця безумна «ТСН» тиждень тому вже вийшла з папірцем, написаним на Банковій, що ніякої операції не було, а були тільки наміри, у всьому винний Порошенко. А потім в повному складі разом зі своєю очільницею втекли, коли на цю тусовку прийшли безпосередньо розвідники, ті, хто брав участь в розробці операції, ті, хто безпосередньо свідчили, що Порошенко давав вказівки розпочати її. Ті, хто мав сказати ключове: а хто ж знаходився в той фатальний день у приміщенні на Банковій, хто чув деталі про початок останньої фази спецоперації. І врешті решт, хто той крот, хто передав все Росії», – зазначила Ірина Геращенко.

«Тому ми вимагаємо створення ТСК, а не тусовки «Слуг народу», куди увійде опозиція. У вас конфлікт інтересів, ви відмиваєте тут зрадників Банкової. Всі зрадники мають за статтею «державна зрада» нести відповідальність», – резюмує Геращенко.

Читайте також: Нардеп Осадчук: «Сьогодні ми стали свідками епічної втечі «слуг» від основного свідка – генерала Бурби»​.

Реклама Google

Telegram Channel